Šifra: BYZ-BZ504-01

Yoyo+ auto sedište iZi Go ModularTM BeSafe bz504-01

34.680,00 RSD
(0)
Dostupnost: Nema na lageru
Količina:

BABYZEN iZi Go ModularTM by BeSafe®  je autosedište dizajnirano tako da predstavlja najudobnije i najsigurnije mesto za vašu bebu a pri tom je praktično i lako za upotrebu. Sedište spaja francuski dizajn (Babyzen ) i skandinavsku sigurnost (BeSafe) tako da predstavlja savršeno rešenje za jednostavan, siguran i udoban transport za vaše novorođenče.
Kada se vožnja automobilom završi, čak i ako ste se vozili taksijem ili zamolili prijatelja da vas preveze do odredišta, nećete brinuti o odlaganju autosedišta jer beba i dalje ostaje u njemu. Autosedište sa samo dva klika zakačite za kolica YOYO+ i nastavite svoju avanturu dok beba uživa sigurna i ušuškana u svom gnezdašcu.
BeSafe® izi Go Modular autosedište je prilagođeno deci od rođenja do visine od 75cm (40-75cm), uzrasta do 12meseci.
BABYZEN iZi Go ModularTM je odobreno po novom sigurnosnom standardu i-Size (R129). Za optimalnu zaštita sedište je opremljeno tzv. SIP+ sistemom (Side Imact Protection system) kao i pojačanom zaštitom za glavu i vratni deo kičme (uložak u sedištu).
Ovo autosedište pruža bebi maksimalnu udobnost  jer je mekano, materijali su prijatni, a zaštita od sunca ima visok factor UV zaštite (50+). Sedište je i jednostavno za upotrebu, opremljeno je magnetima kako bi lakše zakačili trake pojasa prilikom smeštanja bebe u sedište, visina uzglavlja i dužina pojaseva se istovremeno prilagođavaju povlačenjem poluge sa zadnje strane sedišta.
U automobilu, BABYZEN iZi Go ModularTM se postavlja suprotno smeru vožnje.
Kada izlazite iz automobile zakačite autosedište na ram YOYO+ kolica uz pomoć adaptera. Sedište se lako postavlja i na komplet montirana kolica (ne skida se platno sedišta kolica).
Pošto je pored udobnosti i sigurnosti važno  pratiti i modne trendove, BABYZEN iZi Go ModularTM dolazi u crnoj i sivoj boji kako bi savršeno odgovarao svakoj kombinaciji YOYO+ kolica koju odaberete.  

Uzrast 0-13 kg
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.