Šifra: MAX-76300080

Maxi cosi baza za auto sedište 2-wayFix base 76300080

25.870,00 RSD21.990,00 RSD
AKCIJA traje od 30.07.2021. do 01.08.2021.
(0)
Dostupnost: Na lageru
Količina:

2WayFix baza je prva baza za sedišta dve različite kategorije koja je u skladu sa novim evropskim propisom I-SIZE (R129) iz 2013.godine.
Svrha I-Size standarda  je povećanje sigurnosti dece u automobilu upotrebom ISOFIX-a i putovanjem u smeru suprotnom  smeru vožnje do najmanje 15 meseci detetove starosti uz  poboljšanu zaštitu glave i vrata.
 ISOFIX kopčanje smanjuje mogućnost greške prilikom postavljanja autosedišta u kolima a mogućnost produžene vožnje u kontra smeru obezbeđuje veći stepen sigurnosti  deteta u autosedištu usklađenom sa I-Size standardom.

MAXI-COSI 2WAYFIX baza u kombinaciji sa odgovarajućim autosedištima 0+(Pebble +) ili I kategorije (2WayPearl) obezbeđuje najbolju zaštitu i najsigurniju vožnju vašeg mališana.
Jedinstvena je po tome što omogućava i montažu autosedišta i kategorije 2WayPearl, u kontra smeru vožnje do minimun 15 (18) meseci detetove starosti, čime je povećana bezbednost dece u vožnji i znatno smanjena mogućnost povređivanja vratnog dela kičme i glave prilikom sudara. Kada se koristi sa Pebble + ili 2WayPearl autosedištem  kombinacija baze I sedišta je u saglasnosti sa I-SIZE standardom. Kada se na bazu postavi Pebble ili Cabrio Fix auosedište kombinacija zadovoljava standard R44/04

2wayFix baza se može koristiti za autosedišta 2 uzrasne grupe (grupa 0+ i grupa I), od rođenja do 4 godine.Autosedište 0+ grupe (Pebble +) se može montirati na bazu ali ne obavezno (može se vezati i pojasom automobila), dok je za upotrebu sedišta i kategorije 2WayPearl baza 2WayFix neophodna.

Montaža baze u kolima kao i postavljanje autosedišta na bazu praćeni su zvučnim i svetlosnim signalima čime je mogućnost pogrešne instalacije svedena na minimum.

Uzrast 0-18 kg
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.