Šifra: CAM-920.155

Cam kolevka Culla Sempreconte 920.155

18.770,00 RSD
(2)
Dostupnost: Nema na lageru

Proizvedena u Italiji, sklapanje i rasklapanje u nekoliko sekundi, može se koristiti uz sve vrste kreveta, .Odlična za putovanja, sa uključenom torbom za nošenje.

 

Sempreconte je kolevka pogodna uz sve tipove kreveta, kompaktna i sa veoma jednostavnim i brzim sistemom sklapanja i rasklapanja. Savršena za putovanja jer garantuje maksimalnu higijenu za vaše dete.

 

 8 visina, lako skidanje bočne strane za spavanje uz mamu, pozicija protiv grčeva, kompatibilnost sa svim modelima kreveta, 4 rotirajuća točkića od kojih su 2 sa kočnicama, pojasevi za pričvrćivanje uz krevet..

 

Uključuje: metalni okvir;  prenosivi meki dušek; unutrašnjost od udobnog i mekog materijala, mrežica-prozor na 4 strane, torba za nošenje.

 

 Dodaci koji se kupuju posebno: posteljina za kolevku art. 922, mrežica protiv komaraca art.929.

 

DIMENZIJE I TEŽINA:

Otvorena: D 101 – Š 59 – V 82/134 cm

10 kg

 

 

 

Uzrast 0-9 kg

2 komentara

  A

  Aleksandra

  16.10.2022.

  Odličan proizvod, jako smo zadovoljni kolevkom, odnosom cene i kvaliteta. Koristimo je i u domu, i za putovanja, lako se sklapa i rasklapa i beba je uvek u Vašoj blizini.

  S

  Sanja Jovanović

  15.03.2022.

  Fantastican prenosivi krevetac, kolevka, najkvalitetniji na tržištu u tom cenovnom rangu, oduševljena sam funkcijama i kvalitetom!

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.
CAM - zadržava pravo promene bez predhodne najave.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.