Šifra: NUK-215326

Nuk flašica za učenje sa ručkama Glow in the Dark 215326.1

1.180,00 RSD1.060,00 RSD
AKCIJA traje od 23.02.2024. do 25.02.2024.
(0)
Dostupnost: Na lageru
Količina:

NUK flašica za učenje sa ručkama

Podržava nesmetan prelazak sa dojenja ili flašice na samostalno pijenje. 

Psst... Pustite mamu i tatu da spavaju... Zar nije veliki uspeh kada vaša beba nauči da pije samostalno? Posebno noću! Zahvaljujući novoj NUK flašici za učenje sa efektom sjaja u mraku, ovaj sledeći korak odrastanja je upravo postao mnogo lakši. Za Vašeg mališana i za Vas!

Svetleći elementi olakšavaju pronalaženje flašice. Bez buđenja mame i tate. Sve što treba da uradite je da stavite NUK flašicu sa efektom sjaja u mraku ispod lampe ili na sunčevoj svetlosti. Specijalni materijal će skladištiti energiju i emitovati je kao blagi sjaj. Celu noć.

Efekat sjaja u mraku ( Glow in the dark effect ) traje do 8 sati.

Kao i kod svake NUK flašice, NUK flašice sa efektom sjaja u mraku su takođe otporne na prolivanje tečnosti, tako da sve u krevetu ostaje udobno i suvo. 

NUK flašica za učenje sadrži ventil protiv prosipanja koji se lako može odstraniti radi lakšeg čišćenja, kao i poklopac sa navojem radi lakšeg otvaranja i zatvaranja.

Mekani izliv je posebno nežan prema bebinom nepcu i desnima. Ergonomski oblikovane ručke mališani mogu bez napora držati u celoj ruci ili prstima.

NUK flašica za učenje je napravljena od visokokvalitetnog, elastičnog materijala, 100% je bez BPA ( ne sadrži Bisfenol A ).

NUK Flašice za učenje su u skladu sa evropskim bezbednosnim standardom EN14350.

Uzrast 6-18 meseci
Zapremina / težina 150 ml
Tip flašice Plastična
Tip cucle Sisak
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.