Yoyo+ auto sedište iZi Go ModularTM BeSafe bz504-02 | Menda
Korpa
Vaša korpa je prazna.

You are here

Yoyo+ auto sedište iZi Go ModularTM BeSafe bz504-02
Yoyo+ auto sedište iZi Go ModularTM BeSafe bz504-02
Yoyo+ auto sedište iZi Go ModularTM BeSafe bz504-02

Yoyo+ auto sedište iZi Go ModularTM BeSafe bz504-02

 • Uzrast: 
  0-12 meseci
 • Brend: 
Ocena: 
0
Neocenjeno
Cena:34,680.00 RSD
Šifra:
byz-bz504-02

Možete nas kontaktirati putem Viber-a pozivom na 063/85-72-022

icon
Viber

Besplatna isporuka za porudžbine preko 2000DIN

icon
Dostava

Imate pitanja u vezi ovog proizvoda? office@menda.rs

icon
Pitajte nas

Pogledajte sve proizvode koji su na akcijskom sniženju

icon
Akcija
 • Opis, karakteristike, dimenzijeKarakterisitke

  BABYZEN iZi Go ModularTM by BeSafe®  je autosedište dizajnirano tako da predstavlja najudobnije i najsigurnije mesto za vašu bebu a pri tom je praktično i lako za upotrebu. Sedište spaja francuski dizajn (Babyzen ) i skandinavsku sigurnost (BeSafe) tako da predstavlja savršeno rešenje za jednostavan, siguran i udoban transport za vaše novorođenče.
  Kada se vožnja automobilom završi, čak i ako ste se vozili taksijem ili zamolili prijatelja da vas preveze do odredišta, nećete brinuti o odlaganju autosedišta jer beba i dalje ostaje u njemu. Autosedište sa samo dva klika zakačite za kolica YOYO+ i nastavite svoju avanturu dok beba uživa sigurna i ušuškana u svom gnezdašcu.
  BeSafe® izi Go Modular autosedište je prilagođeno deci od rođenja do visine od 75cm (40-75cm), uzrasta do 12meseci.
  BABYZEN iZi Go ModularTM je odobreno po novom sigurnosnom standardu i-Size (R129). Za optimalnu zaštita sedište je opremljeno tzv. SIP+ sistemom (Side Imact Protection system) kao i pojačanom zaštitom za glavu i vratni deo kičme (uložak u sedištu).
  Ovo autosedište pruža bebi maksimalnu udobnost  jer je mekano, materijali su prijatni, a zaštita od sunca ima visok factor UV zaštite (50+). Sedište je i jednostavno za upotrebu, opremljeno je magnetima kako bi lakše zakačili trake pojasa prilikom smeštanja bebe u sedište, visina uzglavlja i dužina pojaseva se istovremeno prilagođavaju povlačenjem poluge sa zadnje strane sedišta.
  U automobilu, BABYZEN iZi Go ModularTM se postavlja suprotno smeru vožnje.
  Kada izlazite iz automobile zakačite autosedište na ram YOYO+ kolica uz pomoć adaptera. Sedište se lako postavlja i na komplet montirana kolica (ne skida se platno sedišta kolica).
  Pošto je pored udobnosti i sigurnosti važno  pratiti i modne trendove, BABYZEN iZi Go ModularTM dolazi u crnoj i sivoj boji kako bi savršeno odgovarao svakoj kombinaciji YOYO+ kolica koju odaberete.  

  Uzrast: 
  0-12 meseci
 • Komentari (0)