AKCIJA
Cam modularni sistem 3u1 Rover 988.837

Šifra: CAM-988.837

Cam modularni sistem 3u1 Rover 988.837

48.460,00 RSD33.920,00 RSD
Akcija traje od 21.09.2023. do 18.10.2023.
(0)
Dostupnost: Nema na lageru

Obavezna kupovina rama za kolica Fluido City ili Dinamico up!

PRIKAZANI MODULARNI SISTEM NA FOTOGRAFIJI NIJE KOMPLETAN BEZ RAM-a SA TOČKOVIMA KOJI SE DODATNO KUPUJE U ZAVISNOSTI OD VAŠEG IZBORA

https://www.menda.rs/search?text=cam+ram

Karakteristike:
Ravna korpa-nosiljka: odobrena je za prevoz beba u automobile (uz dodatak koji se kupuje posebno), prostrana je i namenjena bebama od 0-10kg. Korpa se brzo postavlja i skida sa kolica zahvaljujući tzv. Quicky Sistemu, inovativna ručka prekrivena tkaninom za lako postavljanje/skidanje sa jednom rukom, novi naslon korpe je prilagodljiv u četiri položaja. U korpi se nalazi mekani dušek koji bebi pruža dodatnu udobnost. Prefinjeni i modni dizajn sa mekim materijalima i umetcima od eko ili veštačke kože, produžena nadstrešnica  za zažtitu od sunca i vetra, otvor sa zadnje strane sa mrežom protiv komaraca. Sa donje strane korpe nalaze se krilca koja omogućavaju da se korpa njiše. Uz kolica dobijate modernu i prostranu torbu sa podlogom za presvlačenje.

Kolica: aluminijumski ram sa reverzibilnim sedištem (sedište je okrenuto ka mami od 0-12 meseci a od mame, u smeru vožnje od 12-36meseci). Ručka kolica je prilagodljiva po visini sa ručno šivenom kožnom navlakom. Zadnji točkovi kolica se lako skidaju, veći su od prednjih i imaju gume na naduvavanje što uz amortizere vožnju čini znatno lakšom i udobnijom a kolica pogodnim za sve terene. Prednji točkovi nisu na naduvavanje, ali imaju mogućnost rotacije. Kočnica je sinhronizovana i jednim pritiskom se aktivira na ova zadnja točka a na isti način i oslobađa. Naslon kolica se prilagođava jednom rukom u 4 položaja. Deo za nožice je prilagodljiv po visini. Zaštitna prečka na sedištu kolica se može skinuti.U sedištu kolica beba je osigurana pojasom vezanim u 5 tačaka.U donjem delu kolica nalazi se prostrana korpa za kupovinu koja se jednostavno postavlja. Kolica se mogu kompaktno sklopiti (na preklop, kao “knjiga”), sa ručkom za nošenje. Kada se sklope kolica stoje samostalno.

Uključeni dodaci: tenda, zimska navlaka, kišna navlaka, korpa za kupovinu, torba 

Autosedište: usaglašeno je sa standardom  ECE R44/04, grupa 0+ (0-13 kg.) sa zaštitom od bočnog udara, anatomskim uloškom za leđa i glavu I prilagodljivom tendom. Sedište je opremljeno praktičnim mehanizmom za prilagođavanje visine pojaseva. Sa donje strane sedišta postavljena je guma koja sprečava klizanje, a omogućava ljuljanje sedišta. Autosedište se može vezati u automobilu pojasom vezanim u tri tačke, okrenuto u kontasmeru vožnje.

Navlaka sedišta se skida i pere na 30 stepeni.

Dodaci za kolica koji se kupuju posebno:

Area Base (baza za autosedište)art.S134, bezbednosni komplet za auto - Safety Car Kits art . V483, zimske rukavice za ugodniju vožnju (Art. 055), suncobran za kolica (art. 060) ili suncobran za kolica  sa kristalima (art 065), zimska vreća za kolica Moritz (art. 035), zimska vreća za auto sedište Nesti (art. 036), držač za flašice (art. 038).

DIMENZIJE I TEŽINA KOLICA DINAMICO UP:
Ram kolica/sklopljen: D 57 – Š 29 - V 87 cm •Težina: 7.5 kg
Sa korpom: D 57 - Š 90.5 - V 116.5 cm • Težina:  12.4 kg
Korpa/ unutrašnjost: D 35 – Š79 – V22÷18 cm • Težina 4.9 kg
Kolica: D 57 - Š 87.5 - V 100 cm • Težina: 10.3 kg
Autosedište: D 44.5 - Š 64 - V 58 cm • težina:  3.7 k

 
Uzrast 0-36 meseci
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.
CAM - zadržava pravo promene bez predhodne najave.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.