Šifra: CAM-994.703

Cam modularni sistem 3u1 Stone 994.703

47.500,00 RSD40.380,00 RSD
AKCIJA traje od 24.09.2021. do 26.09.2021.
(0)
Dostupnost: Na lageru
Količina:

Obavezna kupovina rama za kolica Fluido City ili Dinamico up!

PRIKAZANI MODULARNI SISTEM NA FOTOGRAFIJI NIJE KOMPLETAN BEZ RAM-a SA TOČKOVIMA KOJI SE DODATNO KUPUJE U ZAVISNOSTI OD VAŠEG IZBORA

Ramovi: https://bit.ly/38FQPMC


STONE verzija podrazumeva mladalačke, dinamične dezene i šare. Keceljica na korpi je dvostrana, sa jedne strane šarena a sa druge jednobojna i svedena pa korpa drugačije izgleda u zavisnosti od toga koju stranu koristite. Tendu kolica možete izvrnuti tako da ispod ostane mrežica za komarce. Keceljicu na korpi možete otkopčati i skinuti, a ispod ostaje komarnik.Kolica su namenjena bebama od rođenja do 36 meseci
Karakteristike:

Ravna korpa-nosiljka:  odobrena je za prevoz beba u automobile (uz dodatak koji se kupuje posebno), prostrana je i namenjena bebama od 0-10kg.Korpa se brzo postavlja i skida sa kolica zahvaljujući tzv. Quicky Sistemu, naslon korpe je prilagodljiv u tri položaja. U korpi se nalazi mekani dušek koji bebi pruža dodatnu udobnost. Sa donje strane korpe nalaze se krilca koja omogućavaju da se korpa njiše. Uz kolica dobijate i torbu za presvlačenje sa podlogom.
Kolica: aluminijumski ram sa reverzibilnim sedištem (sedište je okrenuto ka mami od 0-12 meseci a od mame, u smeru vožnje od 12-36meseci). Ručka kolica je prilagodljiva po visini sa ručno šivenom kožnom navlakom. Zadnji točkovi kolica se lako skidaju, veći su od prednjih i imaju gume na naduvavanje što uz amortizere vožnju čini znatno lakšom i udobnijom a kolica pogodnim za sve terene. Prednji točkovi nisu na naduvavanje, ali imaju mogućnost rotacije. Kočnica je sinhronizovana i jednim pritiskom se aktivira na ova zadnja točka a na isti način i oslobađa. Naslon kolica se prilagođava jednom rukom u 4 položaja. Deo za nožice je prilagodljiv po visini. Zaštitna prečka na sedištu kolica se može skinuti.U sedištu kolica beba je osigurana pojasom vezanim u 5 tačaka.U donjem delu kolica nalazi se prostrana korpa za kupovinu koja se jednostavno postavlja. Kolica se mogu kompaktno sklopiti (na preklop, kao “knjiga”), sa ručkom za nošenje. Kada se sklope kolica stoje samostalno.
Uključeni dodaci: tenda, zimska navlaka, kišna navlaka, korpa za kupovinu.

Autosedište: usaglašeno je sa standardom  ECE R44/04, grupa 0+ (0-13 kg.) sa zaštitom od bočnog udara, anatomskim uloškom za leđa i glavu I prilagodljivom tendom. Sedište je opremljeno praktičnim mehanizmom za prilagođavanje visine pojaseva. Sa donje strane sedišta postavljena je guma koja sprečava klizanje, a omogućava ljuljanje sedišta. Autosedište se može vezati u automobilu pojasom vezanim u tri tačke, okrenuto u kontasmeru vožnje.
Navlaka sedišta se skida i pere na 30 stepeni.
Dodaci za kolica koji se posebno kupuju:
Area Base (baza za autosedište)art.S134, Car Safety Kit(dodatak za korpu u autu) art. V483, Stand for carrycot and car seat(držač za sedište i korpu) art. 700, Gloves(rukavice) art. 055, Parasol(suncobran) art. 060, Parasol with crystals(suncobran sa cirkonima) art. 065.
DIMENZIJE I TEŽINA KOLICA DINAMICO UP:
Ram kolica/sklopljen: D 57 – Š 29 - V 87 cm •Težina: 7.5 kg
Sa korpom: D 57 - Š 90.5 - V 116.5 cm • Težina:  12.4 kg
Korpa/ unutrašnjost: D 35 – Š79 – V22÷18 cm • Težina 4.9 kg
Kolica: D 57 - Š 87.5 - V 100 cm • Težina: 10.3 kg
Autosedište: D 44.5 - Š 64 - V 58 cm • težina:  3.7 k

Uzrast 0-36 meseci
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.