kolica za bebe, bebi oprema, oprema za bebe, igracke za decu Menda | Prva web emisija o roditeljstvu

+381 (0)11 2960-268
+381 (0)11 44-08-610
+381 (0)63 85-72-022

- Za poruke - Na raspolaganju od 0 - 24 h

Besplatna isporuke za porudžbine preko 2000 RSD

Korpa
Vaša korpa je prazna.

You are here

Prva web emisija o roditeljstvu

Stranice

Cenovnik oglašavanja u emisiji Mamino ćoše možete preuzeti OVDE.

Embedded thumbnail for  Originalna Pavlovićeva mast - animirani spot 30'

Šta je to za bebu sreća? Mala, srednja il' najveća . Svaku curu ili dečka, razmrdaće ova zvečka. Za svu radost ovog sveta, ništa ne sme da joj smeta. Put ka sreći zna tvoj meda, uvek đuskaj bez ojeda. Mame i tate znaju tajnu, za bebinu sreću trajnu. ORIGINALNA PAVLOVIĆEVA MAST 70 godina čiste ljubavi

Embedded thumbnail for Mamino cose - 26. emisija

Priča o prirodnom porođaju sagledana iz ugla babice, dule, mame koja se tako porađala čak dva puta i tate koji je istom prisustvovao. Babica Divna Miljković, dula Mirjana Gnjatić objasniće kroz lična iskustva sve o prirodnom porođaju i zašto se žene svuda u svetu istom vraćaju. Prirodne snage svake žene vekovima su ženama omogućavale da se porode u svom domu, a ovo je priča o tome danas.

Embedded thumbnail for Mamino cose - 42. emisija

U poslednjem trimestru, beba je već uveliko prisutna u vašem životu i potrebno je mnogo vašeg strpljenja i ljubavi za njen doček. Kroz šta god da prolazite u tom trenutku, važno je da budete opušteni, jer beba sva vaša raspoloženja oseća. O važnosti zvuka i vaših vibracija govori nam prof. dr Mirjana Sovilj. A tu je i praktičan deo koji nam priča ginekolog Doma zdravlja MEDI GROUP-a o pregledima i pripremama za porođaj, kao i važnosti dobrog odnosa sa izabranim ginekologom. Naša draga Ivana, vodi nas kroz zanimljive događaje u Beogradu za roditelje i decu koje ne bi trebalo propustiti, dok nas Ivan vodi kroz Menda dečiju radnju i predlaže koji su to artikli koji bi vam mogli zatrebati na putu ovog leta. Sve u svemu pred vama je još jedna predivna i nežna emisija Mamino ćoše. Pratite nas!

Embedded thumbnail for Mamino ćoše - 69.emisija

Razgovarali smo sa međunarodno sertifikovanom savetnicom za dojenje, ne bismo li otkrili zašto mali broj žena u Srbiji doji. Primera radi u skandinavskim zemljama gotovo 98% žena doji svoje bebe, dok je taj procenat kod nas oko 12%, što je najmanje ne samo u regionu, već u Evropi. Apsolutno za ovu poraznu statistiku nisu krive žene, već saveti koje dobijaju u prvih mesec dana posle porođaja sa raznih strana. Zato smo rešili da u dve emisije popričamo o dojenju sa Marijom Taraba. U ovoj prvoj emisiji saznaćete koliko je važno da razumemo da sve žene imaju dovoljno mleka i da je njihovo mleko apsolutno dobro i nadasve kvalitetno budući da ima preko 300 do sada otkrivenih sastojaka, među kojima su i matične ćelije. Nadamo se da ćete biti u situaciji da dobijete informacije na pravom mestu i da vam dojenje neće biti muka, već prirodna prednost i dobrobit, na korist i vama i bebi. U ovoj emisiji vam predstavljamo i novine u Menda dečijim radnjama, a najvažnija je svakako Velika novogodišnja akcija u kojoj je sve što je već sniženo dodatno sniženo sa -10%...Uživajte u predprazničnom raspoloženju do sledećeg četvrtka, kada ćemo razgovarati o praznicima i poklonima..

Embedded thumbnail for Mamino ćoše - 35.emisija

Glavna tema emisije govori o povezvanju mame i bebe preko muzike i njenog glasa i koliko je to važno i za bebu i za mamu. Milijana Nana Majstorović Kožul nam je ispričala kako radi te divne čarobne stvari, nakon masaže bebe prelazi se na nov način komunikacije kroz glas. Za svaku bebu glas majke je najlepši na svetu. Zato pevajte i pričajte svojoj bebi, pored uživanja pomažete joj da velikom brzinom usvaja maternji jezik.

 

Embedded thumbnail for Mamino ćoše - 63.emisija

U novoj emisiji Mamino ćoše razgovarali smo sa prof. dr Danijelom Gajić, koja je regresoterapeut po zanimanju i od koje smo saznali koliko misli i osećanja majke u trudnoći utiču na formiranje karaktera budućeg deteta, ali i gde su mogući uzroci kasnijih različitih psiholoških poremećaja. Najvažnije za mame i tate je poruka VOLITE SVOJE DETE od njegovog začeća i komunicirajte sa njim. U Menda dečijoj radnji predstavljamo vam Cam fluido stela kolica i Flashy termofore za bebe.

Embedded thumbnail for Mamino ćoše - 46.emisija

Bili smo u gostima kod porodice Gajić u srcu Šumadije, selo Kamenica, koji su na svoje imanje od tri hektara došli pre četiri godine. Zašto su iz Beča došli ovde da žive, pogledajte i uverite se da je život na selu u Srbiji moguć. Kao i uvek, videćete nove akcije u Menda dečijim radnjama, koje će vam olakšati vaše kupovine. Od nedavno imamo i kategoriju PRVA KUPOVINA na našoj online prodavnici.

 

 

Embedded thumbnail for Mamino ćoše - 72.emisija

Nije lako odlučiti koga ćete slušati kada je dojenje u pitanju. Imali smo sreće da porazgovaramo sa jedinom međunarodno sertifikovanom savetnicom za laktaciju - Marijom Taraba. Mnogo je pogrešnih saveta u vezi dojenja od prvog dana, samim tim i pogrešnih očekivanja da dojenje treba da ima ustaljen ritam koji će mama, a ne beba uspostaviti. Potrebno je pratiti bebin ritam i omogućiti joj da vam maksimalno pomogne u uspešnom dojenju, tako što ćete je pustiti da u prvih 40 dana bude na dojci između 12 i 18 puta, što je bebin prirodan ritam. Tako učestalo dojenje u prvim danima ima zadatak ne samo da zadovolji nutritivne potrebe bebe, već da kroz nenutritivno dojenje, beba ojača vilicu i pošalje poruku majčinom telu za dovoljnom količinom mleka za narendi dan. Pratie sebe i bebu i nećete pogrešiti, a mentalno se pripremite da u prvim danima to jeste dosta zahtevan posao....

Embedded thumbnail for Mamino ćoše - 74.emisija

Prva i jedina web emisija za roditelje ove nedelje bila je u gostima u stomatološkoj ordinaciji Alhena, kod stomatologa Tanje Frleta koja ima jednu fantastičnu radionicu kroz koju se deca oslobađaju straha od zubara. Najslađe u okviru te radionice je što u jednom trenutku deca popravljaju zubiće jedni drugima, što je veoma zabavno, ali naravno pod nadzorom Tanje. Ukoliko imate ovu vrstu problema evo i prilike da ga rešite. Menda dečija radnja kao uvek ima zanimljive nove proizvode i veoma atraktivne ponude NUK setova flašica - pogledajte. A ovog vikenda vas očekuje akcija -10% na bebi opremu, iskoristite povoljnost kupovine kod nas http://www.menda.rs/akcije

Stranice