Šifra: NUK-750860

Deterdžent za pranje veša Nuk 750860 750ml

710,00 RSD
(0)
Dostupnost: Na lageru
Količina:

NUK deterdžent za pranje veša 750ml
Dermatološki testirano: nežno prema bebinoj koži 
Efikasna formula čišćenja sa prirodnim enzimima
Aktivni sastojci ispiru se u potpunosti
Za oko 12 pranja veša na temperaturama od 20° C do 90° C 
Razvijeno od strane stručnjaka, namenjeno za upotrebu u domaćinstvu

Zašto poseban deterdžent za pranje bebi veša
Samo u prvoj godini bebinog života, roditelji operu oko 160 gomila/tovara portikli, benkica, i sl. Zato je posebno važno da koriste deterdžent za pranje veša nežan prema bebinoj koži – posle svakog pranja, oprani tekstil dolazi u direktan kontakt sa nežnom bebinom kožom. Običan prašak za veš nekada može da sadrži sastojke koji iritiraju kožu bebe. Sastojci praška za veš mogu da izazovu kod bebe iritacije poput alergije, crvenila kože, svraba ili perutanja.  Zato je potrebno potražiti deterdžent ili prašak za veš za bebe.

Kako se pere odeća za bebe
Neke novije mašine za veš imaju bebi program za pranje veša. Međutim, i bez toga možete na bezbedan način da perete veš vaše bebe. Pre svega, bitno je da bebi odeću perete odvojeno od odeće odraslih osoba. Stvari poput pelena, peškira i posteljina perite na visokim temperaturama (90 stepeni). Belu odeću perite na 60 stepeni, a obojenu na 40.
U želji da se veš što bolje opere, dešava se da ljudi u mašinu stave preveliku dozu praška za veš. Kada se proces pranja završi, mašina ne uspeva da ispere u potpunosti sav prašak, pa on ostaje u opranoj garderobi. Nedovoljno ispran veš se može osetiti i dodirom, pa je tad potrebno isprati ga još jednom. Nedovoljno ispran bebi veš, za čije pranje je upotrebljen običan prašak za veš, može vrlo lako da izazove iritaciju bebine kože.
Takođe je uputno izbegavati deterdžente za pranje veša, ali i omekšivače, koji imaju previše jaku aromu. Ovo je opasno za disajne puteve mališana. Ako insistirate na tome da garderoba vaše bebe bude mekana, potražite omekšivač sa sasvim blagom aromom.

NUK deterdžent za pranje veša – specijalno za bebe
NUK deterdžent za pranje veša je baziran na efikasnoj formuli za čišćenje sa priordnim enzimima koji pomažu u otklanjanju fleka. Svi aktivni sastojci se kompletno ispiru, tako da ne dolaze u kontakt sa bebinom kožom. NUK deterdžent za pranje veša je pogodan za pranje na temperaturama od 20°C do 90°C, a pakovanje od 750 ml dovoljno je za, otprilike, 12 pranja. Roditelji mogu biti opušteni i zadovoljni.
NUK deterdžent za pranje veša je nežan prema bebinoj odeći. Od stručnjaka za bebi proizvode.

Sastav:
Voda, Natrijum sulfat, Fattyalcohole C12-15, alcoxylated C8-18 masne kiseline, soli, Propylene Glycol, Alcohol denat, Natrijum -n-octyl sulfat,Limunska kiselina, Cocamide DEA, Natrijum borate, Natrijum, Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Aroma, Kalijum Cumenesulfonate, Natrijum Cumenesulfonate, 1-Vinyl-2-pyrrolidon/1-Vinylimidazol-Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, Natrijum C4-12 Olefin/Maleic Acid Copolymer, Protease, Cellulase, Mannanase, Pectate Lyase,Amylase.

Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.