kolica za bebe, bebi oprema, oprema za bebe, igracke za decu Menda | Vesti

+381 (0)11 2960-268
+381 (0)63 85-72-022

Pon. - Pet. od 8h do 16h

Korpa
Vaša korpa je prazna.

You are here

Vesti

Stranice

Sreda, Septembar 13, 2017 - 14:54
Ovog vikenda, tačnije u nedelju 17.septembra,  sa našim dragim dobitnicima fotoizazova #mendamanga izleta krećemo na put.  Izabrali smo ranč "Ergela Bata" u Crepaji, mestu koje pripada opštini Kovačica i nalazi se 29 km od Beograda. Ranč ima sertifikat od Sekreterijata grada za dečiju zaštitu za boravak dece i roditelja na istom. U okviru samog ranča postoji mali zoo vrt sa pernatim životinjama, jednom srnom, kozama, jarićima i konjima.
Utorak, Septembar 12, 2017 - 14:00
Drage mame i tate,
Utorak, Avgust 15, 2017 - 09:11
Drage mame i tate, da li ste spremni za novi foto izazov? Pred vama je prilika da osvojite jako lepe nagrade - kišobran kolica ili porodični izlet sa bebom.  Foto izazov traje od 10. do 20. avgusta, a evo kako da učestvujete 1. Skinite besplatnu aplikaciju Moja bebuska (dostupna na App Sore-u i Google Play-u)2. Izaberite najlepšu porodičnu fotografiju sa putovanja sa bebom (da na fotografiji bude još članova porodice, ne samo beba)
Utorak, Avgust 1, 2017 - 09:58
Pogledajte šta se novo dešava u našim radnjama. Spineri su stigli u radnje! Leto još nije gotovo! Očekuje vas veliki izbor programa za plazu. Buduće mame i tate akcijom "PRVA KUPOVINA" želimo da doprinesemo da vaše prve kupovine budu na zadovoljstvo vas i vaše bebe. Pogledajte modele dečijih kolica sa HIT CENOM! Učestvujte u nagradnoj igri #mendamangaizlet  
Sreda, Jul 5, 2017 - 10:33
Sve buduće mame i tate u jednom trenutku krenu da kupuju stvari za bebu. Neko u toku trudnoće, a neko tek kada se beba rodi. Kad god da ste rešili da se upustite u prvu kupovinu, nudimo vam povoljnost prilikom iste. U svim našim radnjama izaberite od tekstila: pelena, švedskih pelena, kapica, čarapica itd. sve što je potrebno uključujući i flašice, kozmetiku i naravno Originalnu Pavlovićevu mast. Pored pobrojanog u ponudu prve kupovine uključeni su kompletni brendovoi NUK, Tigex, Bubchen, Pavlović i basic program brenda Carters.
Petak, Jun 30, 2017 - 14:30
Poslednje srede u mesecu junu u gostima nam je bila dr Marija Resavac, ginekolog - akušer - stalno zaposlena u privatnoj bolnici Bel Medic. Tema predavanja bila je porođaj, sve etape porođaja, šta je to što trudnice očekuje kada dođu u porodilište, kakvi su medicinski protokoli u našim porodilištirma i kako trudnice mogu da se pripreme i naprave svoje izbore. Predavanje je bilo svakako ohrabrujuće, jer je dr Marija pre svega imala za cilj da im rastera strahove vezane za sam porođaj. Čak je uspela da im pokaže i različit tip disanja, za različite etape porođaja.
Utorak, Jun 27, 2017 - 08:50
Drage buduće mame i tate,
Četvrtak, Jun 8, 2017 - 12:14
Juče 07.juna, ispred Menda dečije radnje u Shopping centru Stadion, održano je prvo predavanje Menda savetovališta za trudnice. Dr Mirjana Micić, pedijatar u Domu zdravlja Stari grad, je prisutnim budućim roditeljima uputila tople reči podrške sa porukom da su bebe najzdravije na svetu, zbog čega kada uđete u kuću gde je beba, ta kuća mirše na bebu i odiše energijom zdravlja.
Ponedeljak, Jun 5, 2017 - 14:11
Od meseca juna pokrenuli smo svake srede za trudnice savetovalište ispred naše Menda dečije radnje u tržnom centru Stadion. Takođe smo obezbedili popust od 10% osim na akcijske artikle,  za sve trudnice u svim našim radnjama svake srede. Drage trudnice očekujemo vas 07, 14, 21 i 28.juna od 18 časova ispred Menda dečije radnje u tržnom centru Stadion. Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da se prijavite, kako ne bismo došli u situaciju da neka trudnica stoji.
Subota, Maj 6, 2017 - 16:49
Tokom maja meseca Menda dečije radnje priredile su mnogo malih i velikih iznenađenja.

Stranice