Savetovalište za trudnice | kolica za bebe, bebi oprema, oprema za bebe, igracke za decu Menda
Korpa
Vaša korpa je prazna.

You are here

Savetovalište za trudnice

Drage buduće mame i tate,

ove srede u našem savetovalištu gost nam je ginekolog-akušer dr Marija Resavac, stalno zaposlena u poznatoj privatnoj bolnici Bel Medic. Tema ovog predavanja je POROĐAJ - i sve što niste imali koga da pitate do sada, evo prilike.

Dr Marija Resavac će vam opisati etape porođaja i ukazati na najznačajnije momente u istom. Takođe će vas posavetovati kad je vreme da krenete u porodilište, šta vas sve tamo očekuje i kako da prevaziđete vaš strah od istog. Iskreno verujemo da pametne podrške nikada nije na odmet. Naravno da biste bili još zadovoljniji posetom našem savetovalištu i ovog puta smo pripremili mali znak pažnje i neke sitne i korisne poklončiće. Nakon toga vas očekuje i mogućnost da prošetate našom radnjom i ostvarite popust od -10% na sve kupovine, koje imaju trudnice svake srede u svim Menda dečijim radnjama.

Da biste prisustvovali predavanju potrebno je da nam potvrdite vaš dolazak na mejl danzatrudnice@menda.rs ili porukom u inbox, te da nam ostavite ime i prezime, mejl i broj mob.telefona.

Radujemo se druženju!