KAKO IZABRATI...

Prikaži:

Sortiraj:

Zahvaljujući tome što se nađu u udobnom, sigurnom, ušuškanom prostoru, uz blago ljuljanje i u okruženju plišanih drugara, beba se umiri i uspava. U ovom slučaju roditelji su pošteđeni uspavljivanja bebe u naručju, što u početku jeste divno, ali vremenom postaje naporno.

Dešava se i da neke bebe jednostavno ne mogu da se uspavaju u ležaljci, što ne znači da je ne vole i da nije od koristi. Naprotiv, ležaljka je tada mesto za zabavu bebe i za predah roditelja, naročito u momentima kada imate da obavite još gomilu drugih poslova. U svom malom udobnom kutku beba će uživati dok vi završavate neki drugi posao i biće dovoljno samo da je vi vidite i da se povremeno oglasite. Ipak, nemojte prečesto koristiti ležaljku niti pokušavati da njome zamenite svoje naručje, jer će onda beba početi da odbija da u njoj provodi vreme.

Ležaljke za bebe bi trebalo da imaju i naslon koji može da se podešava, kao i navlaku koja je periva.

Važno je da ležaljka bude stabilna

Ležaljke za bebe imaju sigurnosne pojaseve i pre kupovine je bitno da proverite da li rade kako treba, a posle kupovine je bitno da uvek vežete svoju bebu. Stabilnost je najvažnija stavka kod ležaljke za bebe, kada je u pitanju sigurnost. Ležaljka mora da bude dizajnirana tako da prevrtanje bude nemoguće. Sve ležaljke za bebe imaju jasno naznačeno do kad se mogu koristiti, odnosno do koliko kilograma težine može imati beba koju stavljate u nju. Vodite računa o tome, da ne biste rizikovali prevrtanje.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.