KAKO IZABRATI...

Prikaži:

Sortiraj:

Kozmetika za kupanje i negu kože bebe

Bebina koža je veoma nežna, ali to ne znači da je treba konstantno tretirati kozmetičkim sredstvima – naprotiv. U početku je za održavanje higijene potrebna samo topla voda i blagi sapun i to nikako svaki dan, već dva do tri puta sedmično. Između toga možete bebu brisati mlakom vodom i vatom, a kožu u pelenskoj regiji umiriti odgovarajućom kremom ili mašću. Za kupanje bebe možete da koristite i kupku, a to zavisi samo od vašeg izbora i toga šta je za vas praktičnije.

Šampon za bebe takođe mora da bude veoma blag i da ne izaziva suze kod mališana, koji vrlo često reaguju burno kada im skvasite glavicu. Uvek birajte kozmetičke proizvode za bebe od poznatih i proverenih proizvođača. Ukoliko sumnjate da neki proizvod izaziva iritacije na koži vašeg mališana, zamenite ga nekim sličnim proizvodom.

Pored ovih osnovnih proizvoda, za negu bebine kože možete koristiti i bebi mleko za telo, ulja i tako dalje.

Bebinu kožu, naročito tamo gde je u dodiru sa pelenama, treba hidrirati odgovarajućom kremama. Svakako da je Originalna Pavlovićeva mast daleko najpoznatija i najpouzdanija.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.