KAKO IZABRATI...

Prikaži:

Sortiraj:

Dečije guralice u obliku auta ili bagera


Predviđene za uzrast deteta od tri godine pa naviše, dečije guralice u formi automobila ili bagera podjednako su interesantne i dečacima i devojčicama. Uz njihovu pomoć, mali vozači će uživati u danu provedenom napolju i istovremeno biti i fizički veoma aktivni. Ove dečije guralice podrazumevaju sedenje i odgurivanje nogama, te predstavljaju savršenu uvertiru za kasnije učenje vožnje bicikla. Izuzetno su blagotvorne za održavanje ravnoteže, koordinaciju pokreta i snalaženje u prostoru. Takođe, dečije guralice u formi automobila imaju i ugrađen volan i sirenu, što deci omogućava da kroz igru i pravuzabavu steknu kako krupnije, tako i one finije motoričke veštine. Njihovim korišćenjem mogu se usvojiti i prva znanja iz pravila u saobraćaju, poput korišćenja semafora, prvenstva prolaza i slično. Dečije guralice u formi bagera posebno će biti interesantne malim građevincima, koji će istovremeno usavršavati obavljanje više aktivnosti odjednom, što ima pozitivnog efekta na celokupan razvoj mališana, kako fizički tako i razvijanje inteligencije i logičkog zaključivanja.


„Muzičke“ dečije guralice


Dečije guralice koje nisu predviđene za odguviranje nogama već guranje tokom šetnje, takođe su namenjene deci uzrasta od tri i više godina. Kako imaju točkiće, izuzetno je važno da je dete naučilo da hoda i da se stabilno održava na nogama, kako bi se ova igračka koristila bez opasnosti, te su ovo razlozi zbog kojih se ne preporučuje za mlađi uzrast. Ovakve dečije guralice izuzetno su zabavne isvaku šetnju čine pravom avanturom, jer proizvode različite melodije i imaju dodatke u vidu drugih igračaka koje se rotiraju prilikom pokretanja guralice. Ovo je sjajna motivacija za šetnju i onda kada bi mališani radije gledali crtaće. Dečije guralice ovog tipa dostupne su u nežnoj roze boji za devojčice i plavoj za dečake.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.