KAKO IZABRATI...

Prikaži:

Sortiraj:

Ljuljaška za bebe je zapravo minijaturni zabavni park, sa udobnom ležaljkom, sa nekoliko umirujućih melodija, sa svetlima i sa nekoliko lepih igračaka koje se obično vrtne iznad bebine glave. Sve to u kombinaciji neretko čini ljuljašku mestom koje će beba prosto obožavati. S druge strane, roditeljima je takođe jako bitno da znaju kako je njihovoj bebi prijatno i u momentima kada nije u vašem naručju.

Ljuljaške za bebe mogu imati po nekoliko melodija, možete podešavati i brzinu ljuljanja, baš kao i vreme trajanja ljuljanja. Neki modeli rade na baterije, dok drugi uz baterije mogu da se pokreću i na struju, što je svakako bolje kad ste kod kuće.

Održite kontakt

Bitno je da i dok je vaša beba u ljuljašci uvek budete u blizini i da vidite bebu. To će i vama i bebi doneti spokoj. Ako imate nešto da obavite, ljuljašku postavite tako da vam bude u vidokrugu. I vašoj beebi će značiti ako primeti da ste u blizini, a ujedno možete biti sigurni da je sve pod kontrolom. Ipak, neka ljuljaška uvek bude na podu, nemjojte je podizati na sto.

Šta je bitno da proverite pre kupovine ljuljaške za bebe

Kada je reč o bezbednosti, pre kupovine treba proveriti dve stvari. Prva su sigurnosni pojasevi. Uverite se da su ispravni i da mogu lako da se vežu. Drugo, proverite stabilnost ljuljaške, odnosno da li se ljulja samo napred-nazad, a ne i levo-desno.

Osnova ljuljaške treba da bude široka, stabilna i poželjno je da ima gumene dodatke koji će sprečiti eventualno klizanje. Na kraju, proverite kvalitet materijala i da li može da se skida i pere.

Ljuljaške za bebe su predviđene za decu određene težine i kada vaša beba dostigne tu težinu upotreba ljuljaške više nije bezbedna, jer može doći do prevrtanja.
 

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.