KAKO IZABRATI...

Prikaži:

Sortiraj:

Dezeni obuće za bebe razlikuju se za devojčice i dečake. Postoje i letnji i zimski modeli, kao i oni namenjeni različitim prilikama, od svečanih do kućnih varijanti. Sada svoju bebu možete obući po najnovijim modnim diktatima, jer će atraktivna obuća sigurno ispuniti i najviše fashion standarde.

Za mala stopala klinceza kao stvorena je satenska obuća za bebe sa dodatkom čipke i mašnica, na tufne ili pruge. U letnjoj varijanti, bebin izgled mogu upotpuniti lagane haljinice sa čipkom, koje divno izgledaju na svim devojčicama. U zimskoj varijanti, birajte pruge ili posebno originalne karirane dezene, koji se savršeno slažu uz džemperčiće i deblje tkanine odeće za bebe.

Za dečake su namenjene posebno šik satenske patikice, koje se odlično uklapaju uz sve pantalonice i košuljice. Možete birati nežno plave nijanse ili kombinacije sa različitim aplikacijama, od prugica do meda i zeka. Kao najbolji letnji izbor, tu je obuća za bebe dezenirana morskim motivima i kombinacijom bele i teget boje. Za zimske varijante odličnu opciju predstavljaju jednobojni neutralni modeli, koji se savršeno slažu uz sve odevne kombinacije.

Ako želite da Vaša beba bude atraktivno i moderno obučena od rođenja, poklonite joj nekoliko pari ove divne bebi obuće u kojoj će sigurno blistati.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.