KAKO IZABRATI...

Prikaži:

Sortiraj:

Muzičke plišane igračke


Plišane igračke koje pevaju ili sviraju na dodir zabavne su svim uzrastima. Na ovaj način, mališani najpre uče o vezi sopstvenih pokreta sa spoljašnjim svetom, razaznaju zvukove i navikavaju se na muziku, te ovakvi predmeti pomažu njihovom celokupnom razvoju. Muzičke plišane igračke često, i veoma brzo, postaju jedne od omiljenih.


Plišane igračke za kolica i krevetac


Plišane igračke za kolica izrađuju se u nizu različitih oblika i igračaka, često zveckaju ili su u formi nekih životinja, te će umirivati bebu prilikom šetnje i ujedno je zabavljati. Ovakav vid dodataka za kolica zanimljiv je jer mališani uz njihovu pomoć uče da identifikuju iste boje na igračkama i u prirodi. Isto važi i za različite forme, koje se takođe upotrebljavaju za plišane igračke za krevece, u obliku luka ili spirale, koji veoma zanimljivo deluju, a različitim zvucima mogu i usplavljivati mališane. Igračke od pliša za krevece takođe mogu biti i dekorativni detalj enterijera dečije sobe.

Edukativne igračke od pliša


Plišane igračke poput kocki izrađenih od ovog materijala namenjene su najmlađem uzrastu. Savršeno bezbedne i bez oštrih ivica i uglova koje imaju klasične plastične kocke, sigurne su za dečiju igru, tokom koje se razvija koordinacija pokreta, logičko zaključivanje i učenje o bojama i formama. Sa druge strane, plišane igračke poput plišanih knjiga veoma su zabavne, mogu predstavljati različite životinje, zveckati i imati druge dodatke, te će prve bebine knjige pomagati u učenju novih reči, a ujedno biti interesantne za igru.


Plišane igračke u obliku životinja


Klasične plišane igračke uporavo su one koje predstavljaju različite životinje, mace, kuce, majmune, krave, žabe i slično, te se na ovaj način i najmlađi lako upoznaju sa životinjskim carstvom i jednostavno savladavaju nove reči. Izuzetno su zanimljive i one u vidu rukavice, koje predstavljaju po jednu životinju za svaki prst, te su blagotvorne i za sticanje finijih veština i savladavanje finijih pokreta.


Zvečke


Naravno, nijedna beba ne može bez – zvečke, a za to su najbolje i najsigurnije plišane igračke koje zveče ili ispuštaju različite zvukove prilikom pomeranja. Za koji god oblik da se odlučite, mališanima ćete priuštiti neizmernu radost i pravu zabavu.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.