KAKO IZABRATI...

Prikaži:

Sortiraj:

Stolice za hranjenje mogu da budu napravljene od različitih materijala, među kojima su i drvo i plastika. Na tržištu je moguće naći veliki broj različitih modela, sa različitim funkcionalnostima i dodacima. Stolica za bebe može imati podesiv oslonac, tako da se može koristiti i kao ljuljaška još pre nego što beba nauči da sedi i da jede čvrstu hranu.

Stolica za hranjenje – dimenzije i funkcionalnost

Ono na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine stolice jeste od kakvog je materijala i da li je laka za održavanje. Dajte prednost modelima koji mogu da omoguće udobno sedenje, ali i čije navlake mogu da se skinu i operu, jer će ostaci hrane neminovno biti na njoj.

Kod kupovine stolice za bebe vodite računa i o njenim dimenzijama, kao i o tome da li se i kako podešava po visini.  To je važno zbog kasnijeg sedenja za stolom. Kada je reč o bezbednosti, proverite koliko je poslužavnik čvrsto postavljen i da li dete može da ga prevrne. Testirajte sigurnosne pojaseve i obavezno ih koristite.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.