Šifra: NUK-255413

Nuk flašica sa sportskim čepom Minnie Mouse 255413.4

1.220,00 RSD
(0)
Dostupnost: Na lageru
Količina:

Šta deca najviše vole da rade? Da istražuju, naravno! Što su stariji, to više žele da budu napolju otkrivajući svoju snagu i sposobnost tokom igranja i bavljenja sportom. Tada je potrebna flašica, tako da „stariji“ mališani mogu ugase žeđ na način koji odgovara njihovoj starosti.

NUK Sports Cup  svojim cool motivima savršen je pratilac za sport ili igru. Njegov praktični izlivni čep olakšava otvaranje i zatvaranje. Napravljen je od prozirnog silikona i posebno je izdržljiv i higijenski jer se čep može čistiti u mašini za pranje posuđa. Koristeći praktičnu kopču, flašica se može, na primer, pričvrstiti na ranac, tako da aktivna deca mogu da imaju obe ruke slobodne tokom igre.

Flašica je napravljena od elastičnog polipropilena bez BPA ( ne sadrži Bisfenol A ) i može se koristiti sa svim ostalim proizvodima NUK First Choice. Dopunjuje isprobani asortiman NUK First Choice i rešenje je za zaista žednu, aktivnu decu.

NUK flašice su u skladu sa evropskim bezbednosnim standardom EN14350.

Uzrast: 24+ meseci

 

Uzrast 24+ meseci
Zapremina / težina 450 ml
Tip flašice Plastična
Pol Devojčica
Tip cucle Sportski čep
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.