Šifra: NUK-741011

Nuk flašica plastična Nature sense sa indikatorom temperature 741011.2

1.080,00 RSD
(0)
Dostupnost: Nema na lageru

Za decu od 6-18 meseci, M cucla (6 sitnih otvora za majčino mleko, vodu, čaj), zapremine 260 ml 
NUK u saradnji sa prirodom - NATURE SENSE

NUK flašica sa indikatorom temperature sprečava da detetu date vruću hranu. Ukoliko je sadržaj flašice previše vruć, indikator će promeniti boju u belu. Uvek proverite temperaturu sadržaja flašice pre hranjenja deteta. 

Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti.
Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima.  
Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva.
Flašica je od visoko kvalitetnog poli propilena (PP), bez ftalata ( BPA-free), dugotrajna i netoksična.

NUK flašica u Saradnji s Prirodom silikonska cucla nalik maminoj bradavici

NUK flašica u saradnji s prirodom 
Mi ne možemo da zamenimo Majku Prirodu, ali možemo napraviti proizvode po uzoru na nju. Zato smo mi u NUK-u rešili da se još više približimo prirodi, a rezultat toga je nova NUK flašica u Saradnji s Prirodom. Šta je to tako posebno u vezi sa ovom flašicom? Cucla ima više sitnih otvora napravljenih po ugledu na mlečne kanale u majčinoj dojci što kod beba izaziva poznat osećaj kao kada leže na maminim grudima i pre svega obezbeđuje prirodan tok tečnosti. I ono što je nama naročito važno, ovi proizvodi omogućavaju znatno lakši i brži prelaz sa dojenja na veštačku ishranu što pruža veliko zadovoljstvo I bebama I mamama.   

Napravljena po uzoru na maminu dojku  - cucla nove flašice NUK u Saradnji s Prirodom 
 je nalik maminoj dojci kao nikada do sada! U situacijama kada mama ne može da  doji javlja se potreba za kvalitetnom flašicom za bebe koja se može koristiti za majčino mleko ali I za dohranu. Ova flašica mora da zadovolji I visoke zahteve kombinovane ishrane beba, kada bebe I doje I dobijaju dohranu  I kada je potrebno da cucla flašice što više liči na maminu dojku. U ovim slučajevima potrebno je da cucla I flašica budu što vernija kopija prirode.

Ekstra široka i prilagodljiva  baza cucle omogućava bebi da pije mleko iz flašice na isti način na koji se hrani dojenjem, potpuno prirodno. Tome doprinosi I  unapređen ventil protiv grčeva zahvaljujući kome beba pije iz flašice  bez pauze, kao što doji,a pri tome ne guta višak vazduha koji može izazvati probleme sa probavom i grčeve.  Mekani sisak cucle je naročito prilagodljiv I adaptira se bebinim usnama slično bradavici dojke. Ovo će znatno olakšati bebi i fazu prestanka dojenja jer prelazi na ishranu iz flašice koja stvara  vrlo sličan osećaj kao pri dojenju.  Flašica sa ovim karakteristikama donosi dodatne pogodnosti i roditeljima.  Sada i tate mogu preuzeti brigu o hranjenju bebe, naročito noću, čime mamama omogućavaju par sati dragocenog sna. 

Šta nova NUK FLAŠICA  može da ponudi? 
Nismo jedini koji smatraju da je nova NUK flašica u Saradnji s Prirodom najbolja NUK flašica ikada napravljena. Nedavno sprovedeni testovi i ankete govore u prilog kvaliteta ovog proizvoda 92% beba bez problema prihvata novu cuclu, 99% mama preporučilo bi NUK U SARADNJI S PRIRODOM drugim mamama 98% pedijatara i babica potvrdilo je da cucla kod beba izaziva prirodan osećaj kao pri dojenju. Proizvod ne bi bio kompletan da uz cuclu, koju preporučuju mame, babice i pedijatri, nemamo i odgovarajuću flašicu koja je napravljena od visoko kvalitetnog polipropilena koji je bez ftalata (BPA free).

Široki otvor flašice omogućava lako punjenje i jednostavno čišćenje. Zaštitni poklopac zatvara sve sitne otvore na cucli sprečavajući da tečnost iscuri prilikom transporta.

·         Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti

·         Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima. 

·         Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva

Pol Devojčica
Zapremina / težina 260 ml
Tip flašice Plastična
Tip cucle Silikonska
Uzrast 6-18 meseci
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.