AKCIJA
SAMO ONLINE
Nuk plastična flašica silikon sa indikatorom temperature Anti-Colic Professional 0-6m 741107

Šifra: NUK-741107

Nuk plastična flašica silikon sa indikatorom temperature Anti-Colic Professional 0-6m 741107

1.250,00 RSD630,00 RSD
AKCIJA traje od 04.06.2024. do 04.07.2024.
(0)
Dostupnost: Na lageru
Količina:

UKOLIKO ŽELITE DA POGLEDATE SNIMAK ZA ANTI-COLIC PROFESSIONAL - KLIKNITE OVDE

Nuk plastična flašica silikon sa indikatorom temperature Anticolic Professional

Konačno dobar osećaj u stomačiću. Gutanje vazduha tokom hranjenja je osnovni uzrok tipičnih simptoma grčeva, kao što su gasovi, grčevi u stomaku i konstatni plač. Flašica NUK Anti-Colic Professional je razvijena kako bi pomogla smanjeno gutanje vazduha bebe tokom hranjenja.

Tajna je u ventilacionom sistemu NUK Professional flašice, koji mnogo efikasnije sprečava gutanje vazduha. To je inovativna kombinacija ventila za vaduh i vazdušnog kanala. Ventil za vazduh obezbedjuje stabilnost cucle tokom hranjenja, tako da beba može da se hrani bez prekidanja. Glavni razlog gutanja vazduha je na ovaj način eliminisan. Integrisani vazdušni kanal usmerava vazduh iz ventila, direktno na dno flašice - balončići vazduha ne dolaze u kontakt sa sadržajem flašice. Na ovaj način sprečena je akumulacija vazduha u mleko. Manje vazduha u hrani, znači manje vazduha u bebinom stomačiću. Na ovaj način, flašica pomaže u sprečavanju pojave grčeva. Potvrdjeno od strane stručnjaka i majki.**

Skala na indikatoru na flašici menja boju u zavisnosti od temperature sipanog sadržaja. Ukoliko je hrana previše vruća, plava boja indikatora postaje bela.

Važno: NUK indikator kontrole temperatute je namerno postavljen radi dodatne provere. Ipak, temperaturu hrane bi trebalo dodatno proveriti pre hranjenja. Dodatna provera temperature sadržaja podrazumeva nakapavanje nekoliko kapi hrane na Vašu nadlanicu.

Jedinstvena NUK cucla je oblikovana prema bradavici dojilje. Ostavlja više prostora jeziku i vilici bebe i pruža osećaj koji bebe vole.

Svojom mekom zonom, vrh silikonske cucle optimalno naleže na bebino nepce - za prirodni osećaj tokom hranjenja.

  • NE PROPUŠTA VAZDUH*: zahvaljujući posebnom sistemu ventilacije, tokom hranjenja manje vazduha dolazi do bebinog stomaka. 96% stručnjaka potvrdilo je redukciju vazduha tokom hranjenja**

  • Ugradjeni indikator kontrole temperature menja boju kada je hrana vruća. U tom slučaju, plava boja na indikatoru postaje bela

  • Prirodna i prava za bebinu vilicu, izuzetno mekana silikonska cucla, od 0-6 meseci, veličina M (srednji otvor na cucli za veštačko mleko)

  • Cucla je klinički proverena***: za optimalnu kombinaciju dojenja i hranjenja iz flašice

  • Napravljeno od visoko-kvalitetnog polipropilena (PP), bez BPA, zapremine 300ml

  • NUK flašice za bebe proizvedene su u skladu sa Evropskim standardom o bezbednosti EN14350

Pol Unisex
Uzrast 0-6 meseci
Zapremina / težina 300 ml
Tip flašice Plastična
Tip cucle Silikonska
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.