Šifra: SKH-235465

Skip Hop kadica za bebe 235465

6.070,00 RSD
(1)
Dostupnost: Na lageru
Količina:

Skip Hop kadica za bebe

Naša svestrana kada raste sa bebom kroz tri faze i jedina je kada za bebe koja će vam ikad trebati. Zaključava se u dva ergonomska položaja: viši za potporu celog tela i niži za sedište. Dvoslojna mreža i konstrukcija sa udobnim ivicama sigurno ljulja bebu od glave do pete. Slingovi se prilagođavaju jastučastom sedištu koje udobno podržava bebe koje uče da sede. Uklonite remen kad beba savlada sedenje i lako ga okupajte u prostranoj kadi - bez neugodnih plastičnih kvrga.

Kadica raste sa bebom kroz tri faze: Faza 1: Novorođenče (0-3 meseca); Faza 2: Dojenče (3-6 meseci); Faza 3: Sitters (6+ meseci)

Gornji položaj: nudi držanje novorođenčeta od glave do pete; Donji položaj: Podržava dojenčad koja uče da sede

Skinuti remen u potpunosti kada beba sedi uspravno

Okretna kuka za vešanje na tuš, tuš šipku ili šipku za peškire

Neklizajuća tekstura enterijera

Odvodni čep

Bez PVC-a, bez ftalata

Veličina (cm): 70l k 48v k 29h

Ovaj proizvod nije igračka ili uređaj za spasavanje. NIKADA ne ostavljajte dete bez nadzora u kadi. UVEK koristite pod nadzorom odraslih.

Uzrast 0+ meseci
Skip Hop kadica za bebe 235465 deklaracija

1 komentara

    M

    Marija

    24.04.2022.

    Ovo je kadica izrađena od lepe i kvalitetne plastike, izrazito je stabilna i čvrsta. Može da se koristi bukvalno od rođenja, ali ja sam je, nažalost, otkrila tek nakon 3 meseca korišćenja neke običnije. Izuzetno je praktična, jer se prilagođava razvoju bebe različitim opcijama za korišćenje. Neprocenjiva je kad je situacija takva da sama kupam bebu. Smatram da mi je ovo jedna od najboljih bebećih investicija. Iako je u srednjem cenovnom rangu, kadica vredi svaki dinar! P.S. Do ove kadice mi je i brend Skip Hop bio nepoznat. I njih sam zgotivila :)

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.