Šifra: NUK-750861

Nuk tečnost za fleke 360 ml 750861

620,00 RSD
(0)
Dostupnost: Na lageru
Količina:

NUK sredstvo za skidanje fleka 360ml
Dermatološki testirano: nežan prema bebinoj koži
Efikasna formula na prirodnoj osnovi
Povećava dejstvo NUK deterdženta za pranje veša
Namenjen tipičnim bebi flekama od melka, povrća ili voća
Razvijeno od strane stručnjaka, namenjeno za upotrebu u domaćinstvu

Skidanje fleka sa bebine odeće
Roditelji iz najbolje namere nekada prave veliku grešku. Kako bi skinuli fleke sa bebi odeće oni posežu za agresivnim deterdžentima za pranje veša. Skidanje fleka od mleka, voćnih sokova i sl. nije uvek uspešno iz prvog pokušaja, ali to ne znači da uflekanu površinu treba tretirati jakim sredstvima. Koža bebe je izuzetno osetljiva, naročito u prvoj godini života, pa jaki deterdžeti za pranje veša mogu da kod mališana izazovu burne reakcije na koži. Zato za svoju bebu potražite deterdžent za pranje veša i sredstvo za skidanje fleka koji nisu agresivni, ni po sadržaju, ni po aromi.
U prvom slučaju, jaki aktivni sastojci mogu da ostanu u vešu i posle pranja i u direktnom kontaktu sa bebinom kožom izazovu probleme.
S druge strane, jake arome mogu da izazovu oštećenja disajnih puteva bebe.

Zašto NUK sredstvo za skidanje fleka?
Tipične bebi fleke ponekad ne može ukloniti ni najjači deterdžent, a izazvaće iritaciju kože mališana. U takvim slučajevima, NUK sredstvo za skidanje fleka može dati snažnu podršku!
Jednostavno naprskajte upornu fleku pre pranja što će pojačati dejstvo deterdženta. Možete računati da će fleke od mleka, voća i povrća biti uklonjene sa portikle, benkice i sl. – uz prijatan miris. Efikasna formula spreja je nežna i bazirana na prirodnoj reakciji vode i mineralnih soli. Svi aktivni sastojci se potpuno ispiru – posle toga je odeća čista i spremna za nove aktivnosti! Klasični proizvodi koji služe za skidanje fleka u sebi sadrže sastojke potencijalno opasne po nežnu bebinu kožu, tako da specijalno NUK sredstvo za skidanje fleka omogućava roditeljima da budu bezbrižni.
NUK sredstvo za skidanje fleka: jak za tipične bebi fleke, nežan prema bebinoj koži. Od stručnjaka za bebi proizvode.

Sastav:
Natrijum hidroksid, Natrijum hlorid

 

Zapremina / težina 360 ml
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.