Šifra: NUK-256412

Nuk set dobrodošlice 256412

2.620,00 RSD1.830,00 RSD
AKCIJA traje od 23.04.2024. do 23.05.2024.
(0)
Dostupnost: Na lageru
Količina:
 • Prelepi set dobrodošlice GRATIS torbica

  1x NUK Genius "My First NUK" silikonska varalica 0-6 meseci
  1x NUK kutijicom za čuvanje varalice
  1x NUK četka za kosu
  1x NUK makazice za nokte sa zaštitnom futrolom
  1x NUK glodalica, od 3 meseca
  1x NUK četkica za zube
  1x NUK četkica za masiranje desni i zaštitni prsten (od 6 meseci)

NUK Welcome Set je savršen poklon za novorodjenčad – 7 NUK proizvoda u lepom nesesru
NUK Genius "My First NUK" varalica
Prilikom odabira prve varalice za svoju bebu, mnogi roditelji se oslanjaju na NUK Genius liniju. Ona zadovoljava bebinu urodjenu potrebu za sisanjem, smiruje I opusta bebu. Aktivnim sisanjem varalice, beba trenira I razvija mišiće usta I vilice čime pospešuje zdrav oralni razvoj.
NUK Genius varalica je prijatelj zuba. Njena nova, izuzetno ravna površina daje više prostora za jezik i omogućava prirodne pokrete sisanja. Da bi pritisak na vilicu i zube bio manji, ova varalica ima znantno tanju glavu.
U poklon setu je I kutijica za varalicu.
NUK četka za kosu
NUK četka za kosu pruža optimalnu higijenu jer može da se pere na 60 stepeni. Njena mekana najlonska vlakna su izuzetno meka. Možete brinuti ne samo o nežnoj bebinoj glavi već je I masirati. Ergonomska drška četke dobro leži u ruci.
NUK Babi makazice za nokte
Velika sigurnost za male ruke: NUK makazice za nežno I precizno skraćivanje noktiju. Oštrice su od nerdjajućeg čelika. Drške su obložene mekim, neklizajućim materijalom. Zaštitna plastična futrola  za bezbedno odlaganje.
NUK  Set za zube
Ovaj NUK set dvostruko pomaže bebi: Prsten "Classic" masira nepce i desni. Prsten "Cool" hladi bolne desni. Ergonosmki oblik prstena omogućava jednostavno držanje i dopire do svih uglova vilice. Grickanje prstena dodatno stimulise lučenje pljuvačke I sprečava kvarenje zuba. Ispupčenja na površini animiraju čulo dodira i ozivaju na igru.
NUK četkica za zube i četkica za masažu desni
NUK četkica za zube i NUK četkica za masažu desni su idealan način da upoznate decu sa potrebom pranja zuba. Četkica za masažu desni i nepca opušta desni i ublažava pritisak tokom izbijanja zuba. Četkica za pranje zuba čisti zube mekim i, na griženje otpornim gumenim pipcima. Obe četkice imaju neklizajuću dršku. Zaštitni prsten sprečava da dete ne stavi četkicu dublje u usta.
NUK neseser
NUK neseser je moderan u sivoj, beloj I boji nane kombinaciji. Moguće je spakovati I više neophodnih stvari za bebino putovanje. Može se prati, ručno, a materijal je visokog kvaliteta tako da je roditelji i deca mogu koristiti duži period.
NUK set dobrodošlice je savršen i praktičan poklon.

 

Uzrast 0+ meseci
Budite prvi korisnik koji je upisao komentar

Ostavite komentar

Odgovor na komentar
E-mail adresa se NEĆE koristiti u marketinške svrhe. Služi samo za slanje poklon vaučera.

Ovaj sajt koristi kolačiće(cookies), kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti kupaca.